Ambacht staat bij ons hoog in het vaandel

Over Liefting Meubel & Interieur

Liefting Meubel & Interieur is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 2016 de deuren van de werkplaats geopend heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels en interieurs op maat. Daarbij kunt u denken aan kastwanden, keukens, meubels niet is ons te gek. Zoekt u een bijvoorbeeld een tafel die uniek is? Gewoon heel anders dan een tafel die u bij een woonwinkel koopt? Schroom dan niet om te bellen voor een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we samen tot een prachtig eigenzinnig ontwerp komen waar u nog jaren lang plezier van kunt beleven.

Neem contact op

Even voorstellen

Mijn naam is Corwin Liefting, eigenaar van Liefting Meubel & Interieur. Mijn liefde voor dit vak is begonnen toen ik in 2006 de (4 jarige) MBO opleiding meubelmaker op het Hout- en Meubileringscollege ben gaan volgen. In die tijd heb ik veel geleerd over het oude ambacht, en kwam ik er achter dat ik nooit meer iets anders wilde dan met hout te werken. Na 6 jaar met plezier als trappenmaker bij Westenwolf exclusieve houtbewerking gewerkt te hebben, was het in 2016 tijd om een nieuwe weg in te slaan en voor mezelf te beginnen. Hout is een prachtig product waarmee je alle kanten op kunt. Combineer dat met andere materialen, en de mogelijkheden zijn grenzeloos!

Onze werkplaats

Dit is de plek waar de meubels vervaardigd worden. We hebben alle machines die nodig zijn om te maken wat er gevraagd wordt. Door de werkplaats op temperatuur te houden en de luchtvochtigheid in de gaten te houden, voorkomen we zo veel mogelijk dat het hout gaat ‘werken’ als het later op locatie geplaatst wordt.